«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

27 листопада — круглий стіл “Досвід взаємодії інжинірингових компаній з органами влади та міжнародними організаціями інженерів консультантів під час реалізації проектів МФО”

22.11.2017

27 листопада 2017 року відбудеться  засідання круглого столу на тему “Досвід взаємодії  інжинірингових компаній  з органами влади та міжнародними організаціями інженерів консультантів під час реалізації проектів МФО” за участю представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Словацької асоціації інженерів консультантів (SACE) та Міждержавної гільдії інженерів консультантів (МГІК, Україна).

Мета – використання міжнародного досвіду для розвитку будівельної галузі України та налагодження співпраці із закордонними інжиніринговими асоціаціями.

У рамках заходу заплановано підписання Меморандуму про співробітництво між Словацькою асоціацією інженерів консультантів та Міждержавною гільдією інженерів консультантів.

По завершенню заходу – брифінг для ЗМІ.

Адреса проведення заходу: м. Київ, вул. Велика Житомирська, 9, 4 поверх (зала засідань Мінрегіону)

Початок: 15.00

Акредитація ЗМІ до 12.00 27 листопада за тел. 590-47-96 або електронною поштою press@minregion.gov.ua

Довідково

SACE  створена у  2003 році. Метою  створення асоціації  є підтримка інжинірингово-консалтингової діяльності і взаємна координація консалтингових компаній у Словацькій Республіці.  SACE є  членом FIDIC.

МГІК – незалежне професійне об’єднання,  метою якого є гармонізація існуючої в Україні моделі ринку інжинірингових та консалтингових послуг у відповідності до загальновизнаних міжнародних стандартів. МГІК є  членом FIDIC.

FIDIC (Міжнародна Федерація Інженерів-Консультантів) найбільша міжнародна організація в сфері будівельного консультування, яка об’єднує більше 97 національних асоціацій інженерів-консультантів по всьому світу. FIDIC проводить політику глобалізації, сталого розвитку та інтегративного розуміння бізнесу.


Інформація використана з сайта Мінрегіону

Назад в раздел