«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

До уваги будівельної спільноти

26.05.2016

Вийшов друком методичний посібник «Деякі особливості визначення класу наслідків (відповідальності) та категорії складності об’єктів будівництва», підготовлений групою провідних фахівців і експертів будівельної галузі України за підтримки проекту IFC «Реформування інвестиційного клімату в Україні» у партнерстві з ГІТН та іншими саморегулівними організаціями у сфері архітектурної діяльності.

Посібник підготовлено з метою надання найбільш повної та, водночас, доступної інформації з питань, пов’язаних із класифікацією об’єктів будівництва виходячи з можливих наслідків від їх відмови.

Викладені у посібнику пояснення ґрунтуються на положеннях нормативно-правових актів та нормативних документів і охоплюють спектр проблемних питань, сформульованих, у тому числі, фахівцями, що проходять підвищення кваліфікації з підготовки до професійної атестації інженерів технічного нагляду.

Посібник схвалений Науково-технічною радою Мінрегіону та може бути використаний замовниками будівництва, проектувальниками, експертними організаціями, органами державного архітектурно-будівельного контролю, розробниками будівельних норм, державних стандартів та правил. Узагальнена у ньому інформація також буде корисною для науковців, викладачів, студентів будівельних спеціальностей вищих навчальних закладів.

*Зміст даного посібника захищено авторським правом. Наведена інформація може бути використана повністю або частково в некомерційних цілях за умови наведення повного посилання на джерела.

Кожна частина посібника не може бути відтворена, розмножена чи поширена в будь-якому вигляді без посилання на нього. Копіювання посібника та його окремих частин може здійснюватись для особистого некомерційного користування, підготовки робіт на основі змісту чи інформації, що міститься в ньому, без права на перепродаж. 

Назад в раздел