«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів: Проведено навчальний семінар на тему «Підвищення ефективності будівництва. Ризики при реалізації інвестиційних проектів»

14.12.2018

На замовлення інвестиційно-девелоперської компаніі Avalon Inc. та обласних осередків Всеукраїнських громадських організацій «Асоціація експертів будівельної галузі»,  «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури»,  «Гільдія проектувальників у будівництві» Міждержавною гільдією інженерів консультантів у місті Львові було проведено навчальний семінар на тему «Підвищення ефективності будівництва. Ризики при реалізації інвестиційних проектів».

У роботі семінару брали участь керівники МГІК на чолі з президентом МГІК, керівником Наукової школи управління ризиками при будівництві та експлуатації об’єктів нерухомості Олександром Непомнящим, фахівці МГІК та компаніі Avalon Inc., інженери технічного нагляду, проектувальники, експерти.

Під час семінару були розглянуті питання залучення вітчизняних інженерів-консультантів  до реалізації інвестиційних проектів,  нормативно-правового регулювання в будівництві України,  ризик-менеджменту під час управління проектами, методичних підходів до ціноутворення та визначення кошторисної вартості будівництва об’єктів, застосування типових форм договорів як засобу розподілу ризиків та інші.

У рамках семінару була презентована розроблена Міждержавною гільдією інженерів консультантів Примірна форма договору на надання інженерно – консультаційних послуг.

По завершенню учасники семінару домовились підтримувати подальше спілкування та обмінюватись інформацією щодо умов та особливостей діяльності в Україні такої інституції як «інженер-консультант».


 

 

Назад в раздел