«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів. У Тель-Авіві пройшла Міжнародна будівельна конференція Construction 4.0 2022

30.11.2022


29 листопада 2022 р. третій рік поспіль проходить міжнародна будівельна конференція Construction 4.0 2022, у якій цьогоріч взяв участь президент МГІК Олександр Непомнящий у рамках робочої поїздки до Ізраїлю.

Цей захід за роки проведення об’єднав понад 2000 учасників, більше 70 доповідачів та більше 100 великих будівельних та інжинірингових компаній зі всього світу, а також лідерів, топ-менеджерів та урядовців з- понад 20 країн.

Конференція була насичена зустрічами із зарубіжними інжиніринговими компаніями та ізраїльськими стартапами. Так, було проведено ділову зустріч із представником потужного технічного університету Ізраїлю Technion професором Рафаелем Саксом (Rafael Sacks), обговорено можливості співпраці в рамках міжнародного консорціуму з темою дослідження «Комплексне забезпечення безпеки будівель і споруд на всіх етапах їх життєвого циклу».

Також однією зі знакових була зустріч із Зеєвом Навоном (Ze’ev Navon), одним з керівників Ізраїльської асоціації інженерів-консультантів та архітекторів (IOCEA), та, водночас, головою ізраїльської компанії – співорганізатора виставки Modulart Build Tech, що працює над повністю модульними конструкціями для житлового та громадського використання. Зустріч була присвячена можливостям надання допомоги Україні у майбутній відбудові.

Дякуємо ізраїльським колегам за підтримку, і особливу подяку висловлюємо представнику Торговельно-економічної місії посольства Ізраїлю в Україні Світлані Новак за сприяння у залученні до діалогу з колегами в рамках конференції.




Назад в раздел