«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Підписання меморандуму про взаємодію між Гільдією інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури та Житомирською обласною державною адміністрацією

21.06.2017

В Житомирській обласній державній адміністрації, за ініціативи Гільдії інженерів технічного нагляду, 21 червня 2017 року відбулась нарада з питань застосування змін до містобудівного та спеціального законодавства, зокрема Закону № 18-17 від 17.01.2017 р., а також нормативно-правових актів Уряду і Мінрегіону.

У нараді взяли участь керівництво облдержадміністрації, територіального органу ДАБІ, секретар Атестаційної Архітектурно-будівельної комісії та голова ревізійної комісії Гільдії.

Під час наради Президентом Гільдії Рисухіним Л.І. та Головою Житомирської ОДА Гундич І.П. було підписано Меморандум про співпрацю між Гільдією інженерів технічного нагляду та Житомирською ОДА.

Як зазначив Президент Гільдії Л. Рисухін під час підписання Меморандуму, «В Україні вже певний час триває запровадження інституту саморегулювання, - як альтернативи державному механізму допуску на будівельний ринок виконавців окремих видів робіт, сформована система професійної атестації виконавців у професійному середовищі.

Гільдія, як саморегулівна професійна організація, що виконує делеговані Державою повноваження, взаємодіє на державному рівні з ДАБІ. І сьогодні, в умовах децентралізації, в умовах значної кількості законодавчих новацій в питаннях регулювання будівельної діяльності - дуже важливо забезпечити ефективну співпрацю та комунікацію Гільдії з місцевими органами державної влади».


27774.JPG    27785.JPG

27800.JPG

Назад в раздел