«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Підписано Меморандум про взаєморозуміння з Асоціацією інженерів-консультантів Сербії (ACES)

16.03.2017

Підписано Меморандум про взаєморозуміння з Асоціацією інженерів-консультантів Сербії (ACES)

Міждержавна гільдія інженерів консультантів (МГІК) підписала Меморандум про взаєморозуміння з Асоціацією інженерів-консультантів Сербії (ACES). Підписання відбулося в рамках візиту нашої делегації до Сербії з метою участі в Європейській регіональній конференції інфраструктури «Шлях до смарт-інфраструктури», співорганізаторами якої були Міжнародна федерація інженерів консультантів (FIDIC), Європейська федерація інженерно-консалтингових організацій (EFCA) та самої Асоціації інженерів-консультантів Сербії (ACES).

Налагодження системного інформаційного обміну, запровадження та укріплення зв’язків між членами МГІК та ACES, взаємодія між організаціями з питань розширення ринків та покращення якості інжинірингових та консалтингових послуг, а також підвищення конкурентоспроможності обох об’єднань стали основними засадами Меморандуму.

Підписання цього рамкового документу, безсумнівно, сприятиме поліпшенню та розвитку ділових зв’язків між інжиніринговими та консалтинговими компаніями України і Сербії та стало одним із заходів запровадження системної взаємодії професіоналів обох країн.

У ході зустрічі було намічено план подальшої співпраці та досягнуто домовленості щодо майбутніх кроків практичної реалізації Меморандуму.

Belgrade_3

Belgrade_4


Інформація з сайта МГІК

Назад в раздел