«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Про примірний перелік послуг, який надається інженерами-консультантами

08.12.2017

Протягом листопада поточного року (07.11- у місті Полтава, 21.11 у – місті Одеса, 27.11 – у місті Львів, 28.11 – у місті Києві, 30.11 – у місті Суми)  проведено цикл семінарів «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2017», організованих за участі Науково-дослідного інституту будівельного виробництва ім. В.С.Балицького та фахівців МГІК.

Зокрема, учасників Конференції було поінформовано про затвердження наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Зміни № 11 до розділу 1 «Керівники, професіонали, фахівці» Довідника кваліфікаційних характеристик професій працівників Випуск 64 «Будівельні, монтажні та ремонтно-будівельні роботи», якою в Україні вперше було введено кваліфікаційну характеристику «інженер-консультант (будівництво)».

Також було зазначено, що Міждержавною гільдією інженерів консультантів розроблено примірний перелік послуг, які інженер-консультант надає Клієнту. Анонсовано, що названий примірний перелік буде опублікований у 12-му номері періодичного видання «Ціноутворення у будівництві».


Назад в раздел