«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Про результати проведення консультацій з громадськістю

26.12.2022


В період з 22.11.2022 по 23.12.2022, згідно з повідомленням на сайті Гільдії тривало громадське обговорення проекту професійного стандарту “Інженер з технічного нагляду за об’єктами архітектури".

Під час проведення громадського обговорення надходили пропозиції від Державного науково-дослідного інституту будівельних конструкцій, Професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, експертів та провідних фахівців з технічного нагляду.

Під час громадського обговорення за рекомендаціями експертів та Професійної спілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України було внесені зміни до назви професійного стандарту з метою відповідності назви у Національному класифікаторі ДК 003:2010.

Надані пропозиції частково враховані при подальшому опрацюванні проекту професійного стандарту «Інженер з технічного нагляду (будівництво)».

Висловлюємо подяку окремим фахівцям, а також організаціям та установам, які залучилися до обговорення, і надали свої зауваження та пропозиції.

Отримані протягом цього часу зауваження і пропозиції відпрацьовуються відповідною робочою групою, і надалі проект професійного стандарту передбачається передати на затвердження згідно встановлених процедур.









Назад в раздел