«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

СПРИЯННЯ ДЕРЖАВНІЙ ПРОГРАМІ «ВЕЛИКЕ БУДІВНИЦТВО»

10.03.2021

Минулий рік відзначився масштабним оновленням інфраструктури України. Зокрема, за офіційними повідомленнями завдяки державній програмі «Велике будівництво» за 2020 рік реконструйовано та збудовано 6583 км. автомобільних доріг місцевого та державного значення.


На Президентському форумі «Україна 30. Інфраструктура» голова Державного агентства автомобільних доріг України Олександр Кубраков презентував цілі Великого будівництва у 2021 році. Зокрема, в планах Укравтодору – будівництво та ремонт 4500 км доріг державного значення.


Реалізація таких амбітніх проектів безумовно потребує прискіпливої уваги до питання якості будівництва. Цілком очікувано зріс попит на кваліфікованих фахівців, зокрема на сертифікованих інженерів технічного нагляду.


Напередодні відбувся черговий дистанційний семінар з короткострокового підвищення кваліфікації за напрямом професійної атестації інженерів технічного нагляду за будівництвом АВТОМОБІЛЬНИХ ДОРІГ. Перед початком семінару керівник Секції автомобільних доріг ГІТН Копинець Анна Олександрівна ознайомила слухачів з новаціями та перспективами, надала роз’яснення процедур взаємодії та співпраці у професійному середовищі.


За оцінками слухачів, набуті знання дозволять бути більш конкурентними на ринку послуг з технічного нагляду за будівництвом, та більш кваліфіковано і професійно долучатися до виконня конкретних проектів програмою «Велике будівництво».




Назад в раздел