«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

23 великих іспанських бізнесів зацікавлені в проектах відновлення України

27.06.2024


«Головна мета мого візиту - продовжити зміцнення співпраці шляхом зустрічей з українською владою та залучення іспанських фірм, які виявили великий інтерес до участі в реконструкції та відновленні України. Тож ми разом з вашою владою визначаємо сфери можливостей і залучаємо 23 іспанські фірми до роботи у стратегічних галузях. У четвер ми також проведемо двосторонню бізнес-зустріч на високому рівні з метою досягнення вже конкретних домовленостей», - сказав міністр економіки Іспанії Карлос Куерпо  під час візиту до України.

За його словами, попри розпал військового конфлікту, спостерігається високий рівень зацікавленості приватного сектору в участі у відновленні України.

«Навіть зараз, коли конфлікт затягується, багато іспанських компаній готові продовжувати робити свій внесок і співпрацювати, навіть беручи на себе певний елемент ризику. Це пов’язано з тим, що відбудова необхідна зараз, навіть в умовах війни, що триває, тому приватний сектор готовий робити ці додаткові кроки, щоб також докласти свої зусилля і реалізувати проєкти», - запевнив міністр економіки Іспанії.


ispanija-vidilit-pilgovu-poziku-na-euro50-miljoniv-dlja-pidtrimki-privatnogo-sektora-ukrayini-ministr-c37fd5c.jpg










   











Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ»

Назад в раздел