«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Гільдію запросили до участі у міжнародній конференції EFCA

23.05.2024


efca-gam2024_banner-web-izda-superior-lateral-color_380x120-1.png

Від сьогодні в Іспанії, місті Мадриді на Генеральній асамблеї та конференції ФЕЦА (EFCA) розпочалась міжнародна конференція на тему: «BLUE DEAL» («Блакитна угода»), в роботі якої на запрошення організаторів беруть участь Президент ВГО «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» Юрій Прав та від наших партнерів - віцепрезидент ГС «Міждержавна гільдія інженерів консультантів» Бахтияр Ходжаєв.

Конференція присвячена використанню природи для вирішення кліматичних надзвичайних ситуацій та ролі інженерів-консультантів у виробництві чистої енергії. На конференції відбудуться сесії та дискусії під керівництвом галузевих експертів, політиків та зацікавлених сторін. Від вивчення потенціалу водних рішень в енергетичній інфраструктурі до боротьби з повенями та використання природних ресурсів – дискусії дадуть уявлення про передову практику закупівель та стійких інженерних рішень. Панельні сесії охоплюватимуть важливі теми енергетичної інфраструктури, управління впливом на клімат та передову практику державних закупівель. Буде розглянуто інноваційні підходи до інфраструктурних проектів та продемонстровано приклади успішних стратегій закупівель з метою надати учасникам цінні знання та зробити свій внесок у просування ініціатив сталого розвитку в Європі та за її межами.

Конференція проходить успішно, продуктивно, розширюється коло знайомств з європейськими професійними інжиніринговими компаніями, що дасть змогу в майбутньому ефективно співпрацювати на благо нашої держави, сприяти її розвитку, відновленню, відбудові заради процвітання України.


276b4312-2a73-4dee-a624-02fc5d17b19e.jpeg

На першому фото: ліворуч віцепрезидент МГІК Бахтіяр Ходжаєв,
у центрі 
президент EFCA Інес Фергюсон, праворуч президент ГІТН Юрій Прав


11c5ffb5-6c76-4f0a-bc3b-7a9f351d3d0a.jpeg

f8b30288-bd31-43e1-83e1-f342c12fcbd1.jpeg





Назад в раздел