«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Харківщина реалізовуватиме проєкти з відбудови та посилення обороноздатності разом з німецькими партнерами

05.08.2024


Про це йшлося під час зустрічі начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова з Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Мартіном Єгером.

Нині Німеччина бере участь у відновленні одного з провідних навчальних закладів Харківської області, який було пошкоджено внаслідок російської ракетної атаки. Триває робота щодо відновлення офлайн-навчання у ВИШі вже цієї осені.

«Вдячні Федеративній республіці Німеччині за незмінну підтримку Харківщини. Посол відзначив ефективність Харківщини у відновленні критичної енергоінфраструктури та висловив подальшу підтримку в цьому питанні. Загалом обговорили перспективні проекти та плани, які передбачають залучення допомоги, інвестицій для відбудови Харкова. Зокрема і конкретне посилення обороноздатності. Дякуємо за сприяння і спільну роботу на розвиток Харківщини та України», - зазначив Олег Синєгубов.

Також під час засідання підіймали питання відновлення зруйнованих енергетичних об’єктів та їхній захист, підготовки до зимового сезону з врахуванням децентралізованої моделі енергопостачання тощо.



5289840081949024839-1280x853.jpg





















Харківська обласна військова адміністрація

Назад в раздел