«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду щодо відбудови будинку на вулиці Добровольського

14.05.2024


Мер Одеси Геннадій Труханов провів нараду щодо будинку на вул. Добровольського, частину крайнього під'їзду якого було знищено внаслідок влучання російського дрона 2 березня цього року. 

Демонтажні роботи завершено, підрядники залишили будівельний майданчик. На місці буде розгорнуто пост Муніципальної варти, щоб уникнути "заселення" асоціальних елементів. 

Наразі проводяться підготовчі роботи з проєктування капітального ремонту цієї частини будинку. Крім того, фахівці провели обстеження конструкцій вцілілої частини під'їзду та вважають проживання тут безпечним. 

«Я думаю, що найближчим часом ми зможемо повернути людей у свої домівки. Але не буде працювати ліфт і в деяких квартирах не буде газу. Комунікації будемо підключати поступово, в індивідуальному порядку. Всі муніципальні служби знаходяться в контакті з мешканцями будинку», - розповів Геннадій Труханов. 

Також міський голова зустрівся з мешканцями будинку на вул. Отамана Чепіги, пошкодженого внаслідок російської атаки. Наразі готується технічний звіт, після його затвердження люди зможуть подавати документи на отримання компенсації за програмою «єВідновлення». 


101042.jpeg

101040.jpeg






















Одеська міська рада

Назад в раздел