«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Міністерство охорони здоров'я утворило раду з відновлення Охматдиту

07.08.2024


Наказом МОЗ затверджено Положення про Раду з контролю здійснення відновлення зруйнованих (пошкоджених) будівель Національної дитячої спеціалізованої лікарні Охматдит - Раду з відновлення Охматдиту.Рада з відновлення НДСЛ Охматдит забезпечуватиме громадський контроль за всіма процесами відновлення, зокрема це стосується дотримання прозорості і доброчесності при виборі підрядника для виконання поточного ремонту та внутрішнього опорядження будівлі сучасного лікувально-діагностичного комплексу лікарні.

Рада складатиметься з 15 осіб, а її склад буде затверджено у два етапи.

1️⃣ На першому етапі до Ради увійдуть представники:

☛ благодійників, які зробили найбільші пожертви, та організаторів збору (6 осіб);
☛ Міністерства охорони здоровʼя (1 особа);
☛ Охматдиту (1 особа).

2️⃣ Другий етап включатиме відбір 7 представників громадських об’єднань та благодійних організацій, що працюють у сферах запобігання корупції, захисту прав пацієнтів та розвитку охорони здоров’я.

Представники громадських організацій будуть відібрані персональним складом Ради з відновлення за результатами розгляду заявок та рейтингового голосування.

Оголошення про прийом заявок буде оприлюднено на сайті МОЗ. З критеріями відбору кандидатів та порядком подачі заявок можна ознайомитися в Положенні.

Першочергово до складу ради буде запропоновано увійти представникам благодійників, зважаючи на розмір внеску на цілі відбудови та відновлення Охматдиту та участь в організації збору благодійних коштів.






















Міністерство охорони здоров'я України 

Назад в раздел