«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На Тернопільщині безробітним видали понад 1,5 тисячі направлень до «Армії відновлення»

28.08.2024


На Тернопільщині цьогоріч безробітним видали понад півтори тисячі направлень на роботу у складі "Армії відновлення".

Про це повідомила під час брифінгу в ОВА провідна фахівчиня відділу активних програм зайнятості Тернопільського обласного центру зайнятості Ірина Лісович.

"Цього року місцеві підрозділи Тернопільського обласного центру зайнятості уклали 278 договорів із 48 організаціями, громадами, підприємствами на проведення суспільно корисних робіт. Зареєстрованим безробітним було видано 1518 направлень на роботу у складі "Армії відновлення", за яку їм виплатили 7 млн 700 тисяч гривень зарплати", - повідомила Лісович.

Учасники "Армії відновлення" здійснювали такі роботи, як упорядкування та утримання в належному стані укриттів, доглядали за учасниками бойових дій в медзакладах, надавали допомогу сім'ям військових, плели маскувальні сітки, ремонтували одяг для військових, виконували ряд інших робіт.

Директор Тернопільського обласного центру зайнятості Микола Городецький зазначив, що участь у суспільно-корисних роботах в рамках "Армії відновлення" можуть взяти зареєстровані безробітні та внутрішньо переміщені особи. Більше 135 тисяч безробітних українців взяли участь у "Армії відновлення.











Українське національне інформаційне агентство «Укрінформ»

Назад в раздел