«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Результати публічного громадського обговорення проекту професійного стандарту «Виконавець робіт»

08.07.2024


30.05.2024 на офіційному вебсайті Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» (далі – ГІТН) було оприлюднено:

Повідомлення про публічне громадське обговорення проекту професійного стандарту «Виконавець робіт»;

проект професійного стандарту «Виконавець робіт».

До вказаного проекту професійного стандарту заінтересованими особами були подані пропозиції/зауважень, які були опрацьовані в установленому порядку, узагальнені та частково враховані.

Зміст підп. 5 п. 16 Порядку розроблення, введення в дію та перегляду професійних стандартів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 31.05.2017 № 373, вимагає від розробника вказаного професійного стандарту узагальнення та оприлюднення на його офіційному вебсайті результатів публічного громадського обговорення із зазначенням поданих пропозицій/зауважень, відомостей щодо їх урахування та обґрунтування причин неврахування.

Враховуючи вищенаведене, ГІТН оприлюднює на своєму вебсайті протокол Робочої групи про результати публічного громадського обговорення проекту професійного стандарту «Виконавець робіт», витяг з якого додається.


Додаток: Протокол Робочої групи про результати публічного громадського обговорення проекту професійного стандарту «Виконавець робіт» (витяг).






Назад в раздел