«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

В Ірпені відновлюють житлові будинки: результати роботи

29.08.2024


Будинок на вулиці Алієвої, 61 постраждав через пряме влучення — у третьому під’їзді квартири на 8 та 9 поверхах повністю вигоріли. Наразі в цьому під’їзді готуються до демонтажу покриття на покрівлі для доступу до зруйнованих плит. Далі замінять плити перекриття та стінові панелі.

У місцях загального користування в першому під’їзді завершили чорнове оздоблення стін. У другому під’їзді демонтують фарбу. У межах капітального ремонту в будинку замінять балконні та віконні конструкції, утеплять та оздоблять фасад та екрани балконів.

Наразі готовність фасаду — 65 %.

Будинок на вулиці Громадянська, 2 зруйнував російський снаряд — він пройшов крізь підвальне вікно, унаслідок чого дві квартири на першому поверсі було зруйновано.

У всіх чотирьох під’їздах будинку вже виконали чорнове опорядження місць загального користування. Завершили демонтажні роботи, відновили плити перекриття підвалу, підсилили фундаментні блоки. У підвалі запланували зміну транзитних мереж гарячого та холодного водопостачання та каналізації. У 4 під’їзді частково замінили балконні блоки, встановили нові екрани балконів та частково утеплили фасад.

Крім цього, у межах капітального ремонту буде утеплено технічний поверх та влаштована нова покрівля.


 










Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України

Назад в раздел