«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

В Україні обрали першу школу, яка пройде архітектурну трансформацію

26.06.2024


"Школа в селі Київської області стане першою, яка в межах пілоту пройде архітектурну трансформацію. Процес почнеться протягом року, а профінансує модернізацію Бельгія", - про це повідомив у Телеграмі віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

"На ілюстраціях - який вигляд матиме заклад після. Це буде абсолютно новий підхід до шкільного простору. З великою площею перед школою, внутрішнім двориком для відпочинку на свіжому повітрі, амфітеатром для навчання, більшими актовими залами.

Раніше разом з партнерами презентували дизайн-проєкти для трансформації шкільних просторів. Повоєнна відбудова відбуватиметься саме на їх основі. У межах пілоту і за підтримки партнерів відбудуємо 5 шкіл, які постраждали через війну.

Школи не мають нагадувати приміщення лікарні. Вони повинні бути схожими на маленький офіс Google чи Netflix, на місце, де народжуються проривні ідеї та мрії. Умови, у яких відбувається освітній процес і формування дітей як особистостей, дуже важливі", - поінформував Михайло Федоров.



667a7a3acbae1-photo_2024-06-25_10-30-02.jpg

gng.jpg

geg.jpg



















Назад в раздел