«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Аналітичний центр Cedos пропонує допомогу в межах проєкту «Не залишити нікого осторонь: громадська участь для планування відновлення громад»

14.03.2023


Аналітичний центр Cedos пропонує 10 територіальним громадам допомогу в плануванні відновлення і розвитку та пошуку рішень для подолання актуальних викликів. Про це повідомляють в організації.

Допомогу надаватимуть у межах проєкту «Не залишити нікого осторонь: громадська участь для планування відновлення громад».

«Мета проєкту — посилити спроможність громад залучати жителів і жительок до процесів відновлення для подолання наслідків війни та викликів, які вона спричинила», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з відібраними громадами працюватиме команда експертів у сфері проведення досліджень, просторового та стратегічного розвитку, роботи зі спадщиною освіти, соціального захисту, житла та міського планування.

Також експерти нададуть короткі рекомендації, як краще налагодити процес широкого залучення мешканців до вирішення проблем у громаді.

Заявки від органів місцевого самоврядування приймають до 20 березня.

Проєкт здійснюється за підтримки Європейського Союзу і його держав-членів: Німеччини, Швеції, Польщі, Данії, Естонії та Словенії через Програму «U-LEAD з Європою».

Як повідомлялося, Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України (Агентство відновлення) і Рада бізнес-омбудсмена підписали Меморандум про партнерство та співробітництво.







Назад в раздел