«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

ДАБІ інформує: онлайн-засідання Комісії з розгляду питань, пов’язаних з реалізацією повноважень Державною архітектурно-будівельною інспекцією України щодо дозвільних процедур

25.11.2020

Держархбудінспекція реагує на запити суспільства і потреби бізнесу та запроваджує відеоконференції за допомогою платформи ZOOM.

Відтепер онлайн-засідання Комісії з розгляду питань, пов’язаних з реалізацією повноважень Державною архітектурно-будівельною інспекцією України щодо дозвільних процедур відбуватимуться шляхом проведення відеоконференцій за допомогою платформи ZOOM. В режимі реального часу, завдяки використанню цієї платформи, члени комісії зустрічатимуться онлайн для розгляду пропозицій, підготовлених головними інспекторами будівельного нагляду та надання рекомендацій щодо прийняття відповідних рішень.

Прямі трансляції засідань дозвільної Комісії можна подивитися на офіційній Фейсбук-сторінці Державної архітектурно-будівельної інспекції України за посиланням https://www.facebook.com/dabi.gov.ua

Надалі інформація щодо поданих замовниками будівництва документів для отримання дозволів чи сертифікатів, внесення змін, а також про прийняті органом держархбудконтролю рішення публікується у відкритій системі розгляду дозвільних документів у будівництві ПРОЗОРА ДАБІ. За реєстраційним номером звернення чи адресою будівництва кожен може онлайн простежити стан розгляду дозвільних документів. Інформація у системі оновлюється щоденно.

Водночас нагадаємо, що обмежено доступ до адміністративної будівлі усім особам, окрім працівників Держархбудінспекції, та посилено дезінфекційний режим у приміщеннях.


Інформацію використано з сайту ДАБІ

Назад в раздел