«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Інформаційне повідомлення про проведення консультацій з громадськістю

22.11.2022


Всеукраїнська громадська організація «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури», яка має статус саморегулівної організації у сфері архітектурної діяльності (надалі – Гільдія), пропонує до громадського обговорення проект професійного стандарту “Інженер з технічного нагляду за об’єктами архітектури" (ділі – Проект стандарту).

Проект стандарту розроблено з метою визначення вимог до кваліфікації працівників, їх компетентності та  формування професійних кваліфікацій.

До розроблення Проекту стандарту залучалось широке коло фахівців, які надають інжинірингові послуги при реалізації проектів будівництва та науковців з питань прикладних досліджень у будівництві, публічного управління та адміністрування.

Зауваження і пропозиції до Проекту стандарту  приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до 23 грудня 2022 року включно у паперовому та/або електронному вигляді на адресу Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури», : 02160, м. Київ, проспект Соборності, 15/17, або на електронну пошту gildiya@gitn.org.ua.

Зауваження та пропозиції надаються у довільній формі.

З Проектом стандарту можна ознайомитись за цим посиланням.

Особа, відповідальна  за проведення консультацій щодо Проекту стандарту  – Рубан Ю.Ю.

Тел.: (067) 337 19 32

Результати консультацій з громадськістю будуть оприлюднені на офіційному сайті Гільдії.







Назад в раздел