«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На Миколаївщині відбудували ще один міст через річку Інгулець, який був зруйнований росіянами

28.06.2023


«У Галицинівській громаді Миколаївської області ввели в експлуатацію відновлений міст через канал річки Інгулець, який було зруйновано внаслідок військових дій. Нова переправа довжиною 18 метрів може витримувати навантаження до 120 тонн», - повідомив керівник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Він зазначив, що відбудували мостовий перехід військовослужбовці 1-ї окремої бригади імені князя Лева Державної спеціальної служби транспорту у співпраці з Миколаївською обласною військовою адміністрацією, Управлінням каналів річки Інгулець та донорами фандрейзингової компанії United24.

Кім подякував всім, хто долучився до відбудови мосту.

Як повідомлялося, за словами міністра фінансів України Сергія Марченка, в Україні важливо вже зараз ремонтувати дороги і мости. Він нагадав, що 21-22 червня у Лондоні на міжнародній Конференції з відновлення України (Ukraine Recovery Conference) країни-донори пообіцяли виділити 60 млрд євро на відновлення нашої країни, понад 400 світових компаній пообіцяли надати підтримку їй у відбудові економіки.













Назад в раздел