«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На Вінниччині до «Армії відновлення» торік долучилися 253 українця

02.02.2024


Восени 2022 року Уряд запровадив проєкт «Армія відновлення». Він передбачає залучення людей, які тимчасово втратили роботу, до відбудови країни через виконання ними суспільно корисних робіт. За виконання таких робіт виплачують кошти у розмірі мінімальної заробітної плати.

Вінницька область приєдналася до проєкту в травні 2023. Упродовж року до виконання суспільно корисних робіт залучили 253 людини, які допомагали облаштовувати місця для потреб ЗСУ, ремонтували об’єкти цивільного захисту населення (бомбосховища, укриття), заготовляли дрова для бюджетних установ та населення тощо.

Як повідомили у Вінницькому обласному центрі зайнятості, загалом на оплату праці у 2023 році профінансували 1,7 млн грн з коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Проєкт «Армія відновлення» продовжено і на 2024 рік.

У січні до участі в проєкті доєдналися 38 жителів з Вінницького та Хмільницького районів. Вони займаються плетінням маскувальних сіток, приготуванням та пакуванням продуктових наборів для військових та заготівлею дров для ВПО.

Фахівці служби зайнятості продовжують співпрацю з місцевими органами влади із залучення до суспільно корисних робіт ще більшої кількості працездатних осіб з-поміж безробітних, що перебувають на обліку в службі зайнятості. 

З питань організації та проведення суспільно корисних робіт звертайтеся до структурних підрозділів Вінницького обласного центру зайнятості. Контакти тут. 

У разі виникнення питань звертайтесь на гарячу лінію Вінницького обласного центру зайнятості 067-151-33-20 або пишіть на Телеграм-канал «Підтримка ДСЗ Вінниця».











Вінницька обласна військова адміністрація

Назад в раздел