«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

На зустрічі команди МГІК з представниками MEDEF International обговорено різні аспекти відновлення зруйнованих в ході війни будівель і споруд

22.07.2022


MEDEF International, провідна французька мережа приватного бізнесу за кордоном, в ході онлайн-зустрічі з командою МГІК та групою інжинірингових компаній України висловила готовність до співпраці в різних аспектах відновлення зруйнованих в ході війни будівель і споруд.

З вітальним словом на зустрічі виступив пан Лоран Жермен, голова українсько-французької ділової ради, генеральний директор компанії Egis

MEDEF International представляли також Жеральд Вольф, голова робочої комісії «Стійке місто», Генеральний директор Brics Access, Жеральдін Лембль, заступник генерального директора MEDEF International, Алікс де Параде, координатор проекту «Стійке місто».

До обговорення долучилися представники французького бізнесу: компанії «Artelia», «Bouygues Bâtiment International», «Eiffage»,  «Thales».

Президент Міждержавної гільдії інженерів-консультантів Олександр Непомнящий презентував бачення МГІК та команди щодо співробітництва з питань відбудови та розвитку України, висловив потреби українського інжинірингового ринку.

Високий рівень представництва та ґрунтовний фаховий підхід французьких партнерів свідчать про серйозну заінтересованість у налагодженні співпраці та рішучу підтримку будівельної спільноти й українського народу у цей складний час.









Назад в раздел