«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Нідерланди відкрили грантову програму для голландських та міжнародних компаній, які хочуть працювати над відновленням та відбудовою в Україні

30.08.2023


Через російське вторгнення Україна потребує великої підтримки. Часто через комерційний сектор неможливо профінансувати проекти реконструкції. Для надання підтримки Міністерство закордонних справ Нідерландів створило UPF. Ця програма підтримує проекти з ремонту та реконструкції пошкоджень для державного та приватного секторів. UPF має на меті сприяти сталому відновленню української економіки та суспільства у секторах водопостачання, охорони здоров’я та сільського господарства. Там, де це можливо, проекти повинні покращувати становище вразливих груп, таких як жінки та молодь.

Для кого?

Схема субсидій UPF підтримує компанії, зареєстровані в Нідерландах, міжнародні компанії та організації громадянського суспільства, які хочуть працювати над відновленням та відбудовою в Україні. Партнерство має співпрацювати принаймні з однією місцевою організацією в Україні для створення та впровадження проекту. Основний заявник має представляти компанію чи громадську організацію, зареєстровану в Нідерландах.

Бюджет

На відкриття UPF у 2023 році доступно 25 мільйонів євро. Поки що UPF відкриється один раз. Розподілятиметься грантовий бюджет на відповідні, повні заявки в порядку черги.

Можна подати заявку на мінімальний грант у розмірі 500 000 євро для свого проекту та максимум у 5 мільйонів євро. Можна отримати відшкодування до 100 відсотків загальних прийнятних витрат для кожного проекту.

Детальніше












Назад в раздел