«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів. Фахівці Міждержавної гільдії інженерів-консультантів взяли участь у міжнародній конференції Upgrade Ukraine

09.11.2022


Фахівці Міждержавної гільдії інженерів-консультантів разом з представниками українського бізнесу, громадянського суспільства та партнерами з Німеччини взяли участь у міжнародній конференції Upgrade Ukraine, яка відбулася 25 жовтня у Берліні.

Як відомо, усі війни закінчуються, а перемога та повоєнна відбудова потребують ретельної підготовки. То ж метою заходу було не тільки знайомство української та німецької бізнес-спільнот, а ще й демонстрація можливостей і шляхів до взаємодії з європейськими партнерами вже зараз.

Захід проведено за участю представників міністерств, посла з особливих доручень МЗС України, представників фінансового, будівельного, ІТ ринків, благодійних організацій, інвестиційних компаній.

На конференції обговорили будівельні перспективи та прогнозували збільшення долі житлової забудови у будівельному ринку України, що пов’язано, в першу чергу, з великою кількістю зруйнованих будинків та масовим переселенням громадян України, демонстрували можливості європейських компаній для вирішення означених завдань. Серед пріоритетних секторів для співпраці відзначені ІТ/кібербезпека, будівництво, логістика і траснпорт, АПК.

Основним лейтмотивом, що звучав упродовж усього заходу, стало те, що європейські партнери чекають не короткострокових проектів, а бажають іти разом з українською стороною на довгі дистанції.

Очевидним є й те, що інвестиції в будівельний потенціал України – це інвестиції в Європу.

У конференц-залі (Best Business Network, українсько-європейський хаб для бізнесу)

Начальник юридичного відділу МГІК Юлія Крат поспілкувалася з Головою правління Асамблеї Аграрних Палат України, послом з особливих доручень МЗС України Ольгою Трофімцевою

Зустріч з виконавчим директором урядового офісу із залучення та підтримки інвестицій UkraineInvest Сергієм Цівкачем

 Обмінялися думками і планами з Оленою Величко, директором з правових питань мережі Varus, EVA





Назад в раздел