«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новини партнерів. НАУ та МГІК підписали Меморандум про співпрацю

15.06.2021


У Національному авіаційному університеті* відбулась зустріч ректора НАУ Максима Луцького і президента Міждержавної гільдії інженерів-консультантів Олександра Непомнящого.

Під час перемовин були обговорені питання підвищення якості навчання та розширення світогляду майбутніх інженерів шляхом імплементації у освітні програми результатів практичного досвіду, здобутого вітчизняною інженерною спільнотою під час реалізації будівельних проектів різного рівня складності.

Учасники заходу домовились спільно докладати зусилля для створення умов комфортного входження випускників університету–молодих інженерів до лав будівельної спільноти.

За результатами зустрічі Максимом Луцьким та Олександром Непомнящим було підписано Меморандум про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Міждержавною гільдією інженерів консультантів.

Головною метою цього документу є реалізація державної політики у сфері будівництва і сприяння вдосконаленню підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів, у тому числі інженерів-консультантів.

Нагадуємо, що на сьогодні до співпраці з фаховими професійними об’єднаннями вже долучились Міжрегіональна Академія управління персоналом, Київський національний університет будівництва і архітектури, Одеська державна академія будівництва та архітектури, Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова.

* Національний авіаційний університет – один із найпотужніших авіаційних закладів вищої освіти у світі, в якому навчається близько 25 тисячі студентів, серед яких майже 1500 іноземців з 55 країн світу.

За 85-річну історію в Національному авіаційному університеті підготовлено понад 200000 висококваліфікованих фахівців.





Назад в раздел