«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Обговорення проекту змін до Порядку проведення професійної атестації, затвердженого Постановою КМУ від 23.05.2011 №554

24.03.2021

Обговорення проекту змін до Порядку проведення професійної атестації, затвердженого Постановою КМУ від 23.05.2011 №554

24 березня 2021 року під головуванням президента ВГО «ГІТН» Права Ю.Г. відбулась робоча нарада з питань опрацювання пропозицій до проекту змін Постанови КМУ від 23.05.2011 №554.

Зокрема, розглянуто питання стосовно аналізу пропозицій з визначення параметрів відповідальності та, у разі необхідності, переліку причин та процедур позбавлення сертифіката інженера технічного нагляду.

В ході наради відбулось обговорення пропозицій, наданих як відокремленими підрозділами ВГО «ГІТН», так і конкретними інженерами технічного нагляду. Напрацьовано пропозиції щодо відпрацювання підстав для включення того чи іншого пункту до переліку порушень, формулювання порушення, підстав визнання наявності порушення, їх кваліфікації, санкцій, терміну санкцій з точки зору їх правового та професійного обґрунтування.

Президент Прав Ю.Г. наголосив на необхідності продовжити роботу у цьому напрямку, та забезпечити безумовне обговорення пропозицій щодо змін до Порядку проведення професійної атестації, затвердженого Постановою КМУ від 23.05.2011 №554 у відокремлених підрозділах ВГО «ГІТН».

Позицію Гільдії з цього питання планується розглянути на наступному засіданні робочої групи, проведення якого очікується в кінці березня.

Іншу інформацію з цього питання можна отримати ТУТ


 

Назад в раздел