«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Під час робочої поїздки до Бельгії мери Маріуполя та Брюсселя обговорили варіанти співпраці у питаннях відродження Маріуполя після деокупації

29.05.2023


Міський голова Маріуполя Вадим Бойченко під час робочої поїздки до Бельгії зустрівся з мером Брюсселя Філіпом Клоз. Обговорили варіанти співпраці у питаннях відродження Маріуполя після деокупації та реалізації Плану «Mariupol Reborn», повідомила Маріупольська міська рада у Телеграмі.

Зокрема, разом відвідали студентів Інституту Палладо, де поговорили про післявоєнне відновлення та реконструкцію Маріуполя після звільнення від російської окупації. Для молоді це була надихаюча зустріч.

«Відбудова Маріуполя – це історичний виклик не тільки для України, але й для усієї Європи. Місто, яке стало символом руйнівної російської війни, може перетворитися на символ перемоги та єдності усього світу у боротьбі за мир, свободу та демократію. Заради цього майбутнього ми працюємо над розробкою Плану відродження міста «Mariupol Reborn». Навколо нього ми формуємо коло команди відродження, де будемо раді бачити Брюссель. Провідний досвід цього міста та його експертиза допоможе нам побудувати новий Маріуполь», - Вадим Бойченко.












Назад в раздел