«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Представники МГІК та інженерно-консалтингової фірми Кореї Yooshin налагоджують ділові зв’язки

07.07.2022


Форми залучення іноземних компаній до реалізації інвестиційних проектів в Україні, перспективи участі у повоєнній відбудові, пошук надійних місцевих партнерів – ці та інші питання стали предметом обговорення керівництва Міждержавної гільдії інженерів-консультантів та південнокорейської інжинірингової корпорації Yооshin.

Налагодження ділових зв’язків і співпраці між представниками будівельних та інжинірингово-консалтингових кіл України та Кореї за участі МГІК розпочалося ще у 2016 році, коли наша делегація відвідала цю країну, та продовжувалося в рамках українсько-корейського економічного форуму «Економічне співробітництво в контексті євроазійської інтеграції».

Yooshin – це інженерно-консалтингова фірма, яка займається проектами зі створення та розширення інфраструктурних об’єктів.

Місія компанії – служіння людству через інженерію та довіру. Завдяки корпоративній філософії, яка ставить людей і навколишнє середовище на перше місце, Yooshin прагне до лідерства серед інжинірингових компаній з глобальними можливостями та компетенцією.

Базуючись у Сеулі, корпорація має низку зарубіжних філій.





Назад в раздел