«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Президент ВГО "ГІТН" взяв участь у зустрічі з представниками південно-корейської компанії DONGSUNG Engineering Co., Ltd.

01.06.2021


28 травня 2021 р в офісі Міждержавної гільдії інженерів-консультантів відбулась робоча зустріч менеджменту Гільдії на чолі з її Президентом Олександром Непомнящим із групою представників південно-корейської компанії DONGSUNG Engineering Co., Ltd. на чолі з Керуючим директором з питань інфраструктури паном Шином.

У зустрічі з представниками DONGSUNG Engineering Co., Ltd. взяв участь Президент ВГО "ГІТН" Прав Ю.Г.

DONGSUNG Engineering Co., Ltd. визнана у всьому світі як компанія інженер-консультант, насамперед завдяки своїм здобуткам у галузі дорожнього господарства, штучних споруд та мостів, геотехніки та тунелів, а також у спеціальних проектах, таких як водні ресурси, містобудування, водопостачання та каналізація, залізниця , екологічне, транспортне планування та оцінка безпеки, управління будівництвом.

Сторони обговорили можливості взаємовигідної співпраці членських компаній МГІК із DONGSUNG в наданні інженерних консультаційних послуг при реалізації інфраструктурних проектах в Україні.

Подробиці за посиланням

IMG_20210528_110247-1024x768.jpg



Назад в раздел