«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Про Апеляційну комісію саморегулівної організаціі

11.11.2021


Порядком проведення професійної атестації виконавців окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єктів архітектури (постанова Кабінету Міністрів України від 23.05.2011 року № 554 в редакції постанови № 651 від 23.06.2021) встановлено, що у разі набуття саморегулівною організацією делегованих повноважень, нею утворюється Апеляційна комісія (п.26).

Правлінням Гільдії створена Апеляційна комісія саморегулівної у сфері архітектурної діяльності Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури», та затверджено відповідне Положення.

Апеляційна комісія є постійно діючим колегіальним органом, уповноваженим розглядати скарги на рішення Атестаційної архітектурно-будівельної комісії про відмову в допуску до проведення професійної атестації, відмову у видачі або позбавлені кваліфікаційного сертифіката інженера з технічного нагляду. Організаційно-технічне забезпечення діяльності Апеляційної комісії здійснює виконавчий апарат «ГІТН».

Головою Апеляційної комісії обрано Рисухіна Л.І.



Назад в раздел