«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Семінар: «Новації у законодавстві та особливості діяльності інженерів технічного нагляду в сучасних умовах»

06.12.2019


IMG_7829.JPG


05 грудня в приміщенні Гільдії відбувся розширений семінар-нарада за участі керівників обласних відокремлених підрозділів та провідних фахівців Гільдії з питань впровадження нещодавно прийнятого Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення порядку надання адміністративних послуг у сфері будівництва та створення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва». 

Було розглянуто також пропозиції щодо вдосконалення нормативно-правових засад діяльності інженерів з технічного нагляду та інші питання, що потребують обговорення, аналізу та впровадження. 

В заході взяв участь та виступив заступник Міністра розвитку громад та територій Украіни Чаплінський Ю.М., заслухано повідомлення провідних експертів. 

За результатами фахової дискусії прийнято рішення сформулювати та надати на розгляд Мінрегіону пропозиції від професійного середовища для подальшого спільного опрацювання, та визначено відповідні завдання Гільдії по сприянню інженерам технічного нагляду у професійній діяльності.


Назад в раздел