«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

ВАЖЛИВО!!! Семінар-нарада з головами відокремлених підрозділів ВГО "ГІТН" з нагальних питань невідкладних робіт щодо ліквідації наслідків збройної агресії рф, пов’язаних із пошкодженням будівель і споруд

17.06.2022


17 червня 2022 року під головуванням Президента саморегулівної Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» Права Ю.Г., за участі відповідальних фахівців Гільдії, віце-президента Спицького О.М., голови Контрольно-ревізійної комісії Пакулька В.Г. з головами відокремлених підрозділів та активом Гільдії було проведено онлайн семінар-нараду, в ході якої обговорено та висвітлено низку актуальних і важливих питань поточної роботи та завдань перед членами ВГО в період військового стану в Україні та подолання наслідків терористичної військової агресії російської федерації.

Голова Атестаційної комісії СРО кандидат технічних наук Нечепорчук А.А. презентував Порядок проведення обстеження будівель та споруд, пошкоджених внаслідок надзвичайних ситуацій, бойових дій та терористичних актів та надав вичерпну інформацію щодо його ефективного використання в роботі.


171.jpg  172.jpg

173.jpg  20220617_113651.jpg


  









 

Назад в раздел