«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Триває дискусія щодо проекту Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження технічного регламенту засобів цивільного захисту»

26.10.2021


Відповідно до статутних завдань щодо сприяння реалізації державної політики в сфері здійснення технічного нагляду за будівництвом, розробки та вдосконалення нормативно-правових актів, фахівці ГІТН регулярно приймають участь у заходах органів державної влади з певних питань.

За ініціативою Державної регуляторної служби 25.10.2021 відбулася нарада стосовно обговорення проекту постанови Кабінету Міністрів України «ПРО ЗАТВЕРДЖЕННЯ ТЕХНІЧНОГО РЕГЛАМЕНТУ ЗАСОБІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ».

В нараді взяли участь представники ДСНС, інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту, та представники дотичних організації.

Грунтовний аналіз застережень та зауважень до проекту було висловлено у інформаційному повідомленні голови правління УСПТБ Б.Платкевича.

У нараді взяв участь та виступив радник Президента ГІТН  Л. Рисухін .

За пропозицією головуючої на нараді Н. Василенко розробникам проекту технічного регламенту запропоновано взяти до роботи надані пропозиції і зауваження, та активніше застосовувати передбачені законодавством процедури узгодження проектів нормативно-правових актів з громадськістю.






Назад в раздел