«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

У Макарівській громаді на Київщині запрацював відновлений ліцей

01.09.2023


У День знань відновив повноцінну роботу Ситняківський ліцей у Макарівській громаді. Заклад освіти капітально відремонтували після пошкоджень унаслідок повномасштабного вторгнення рф.

Під час активних бойових дій на Київщині в березні 2022 року споруда ліцею постраждала від авіаудару. Зокрема, майже повністю були зруйновані покрівля та дерев’яні перекриття даху, вибиті вікна та двері, повністю виведена з ладу система опалення.

Після деокупації Макарівської селищної територіальної громади небайдужі мешканці села Ситняки та колектив ліцею одразу розпочали активну роботу з відновлення закладу.

За благодійної міжнародної фінансової допомоги, коштів із резервного фонду державного та місцевого бюджетів здійснили капітальний ремонт ліцею та облаштували укриття.

Своєчасно проведені роботи дозволили запобігти подальшому руйнуванню будівлі закладу, в березні 2023 року відновили освітній процес для наймолодших школярів у змішаному форматі, а сьогодні заклад запрацював повноцінно офлайн для всіх учнів.








Київської обласної державної адміністрації


Назад в раздел