«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

У місті Чугуїв Харківської області відновлюють два будинки, які зазнали найбільших руйнувань унаслідок російських ударів

16.06.2023


У місті Чугуїв Харківської області, в мікрорайоні Авіатор, відновлюють два будинки, які зазнали найбільших руйнувань унаслідок російських ударів. Про це повідомляє Чугуївська міська військова адміністрація.

“Сьогодні побувала одразу на декількох вкрай важливих об'єктах, де наразі повним ходом йдуть роботи з відновлення та будівництва. Перш за все, це два наших найбільш постраждалих будинка в Авіаторі - 155 та 157. Тут вчора розпочався один з найскладніших етапів реконструкції будинку номер 155, постраждалого від російських ракет в перший день повномасштабного вторгнення: за допомогою спецтехніки розпочато демонтаж стіни будинку. Після його завершення стіну будуть повністю відбудовувати. Зараз ведуться роботи з укріплення внутрішніх конструкцій”, - розповіла чугуївський міський голова Галина Мінаєва. Вона зазначила, що зараз також ведуться роботи і в найменш постраждалих від вибухів частинах будинків.

Також у місті продовжують будувати та ремонтувати укриття.

“Одне з них наразі облаштовуємо у віддаленій частині Чугуєва, інше - в самому центрі. Тут роботи ведемо із залученням значних сил та засобів. Розуміємо, що сьогодні, на жаль, ці об'єкти все ще вкрай потрібні громаді, адже вони в разі біди допоможуть врятувати людські життя”, - наголосила Мінаєва.

Як повідомлялося, Чугуїв зазнав російських ударів із перших днів повномасштабної війни. В місті є загиблі, поранені, зруйновано будинки, об’єкти інфраструктури та комунальної сфери.















Назад в раздел