«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Уряд виділив понад ₴200 мільйонів на будівництво Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення

27.06.2023


Кабінет Міністрів України виділив Міністерству у справах ветеранів України 200 млн 633,87 тис. гривень на реконструкцію Бородянського центру соціально-психологічної реабілітації населення, що належить до сфери управління відомства.

Відповідне рішення про виділення коштів із фонду ліквідації наслідків збройної агресії ухвалено на засіданні Уряду.

“Бородянка-Центр” є флагманським проєктом Мінветеранів, активне будівництво якого ведеться за підтримки партнерів Міністерства. Він має постати на місці зруйнованого танковим влучанням російських окупантів Центру соціально-психологічної реабілітації населення у селищі міського типу Бородянка (Київська область).

Цей заклад забезпечуватиме надання комплексних послуг із психосоціального відновлення не лише ветеранам війни та їхнім сім'ям, а й постраждалому цивільному населенню. До того ж, відновлення бородянського центру патронує Президент України Володимир Зеленський, який вже віддав на його відбудову сто тисяч доларів – грошову винагороду, яку він отримав разом із Медаллю Свободи, котру вручають в США видатним світовим діячам.

“Дякую керівництву держави та Уряду за підтримку цього дійсно важливого проєкту! Ми залучаємо та акумулюємо кошти наших і національних і міжнародних партнерів на цей проєкт, і відкриті для співробітництва у відбудові нашого Центру", – зазначила міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.








Міністерство у справах ветеранів України


Назад в раздел