«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

В Умані Черкаської області завершують проєктування відновлення будинку, який постраждав від влучання російської ракети 28 квітня

24.07.2023


В Умані Черкаської області завершують проєктування відновлення будинку, який постраждав від влучання російської ракети 28 квітня.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента України Олексій Кулеба у Телеграмі.

Він зазначив, що Одеса оговтується від масованих ракетних обстрілів. Все місто згуртувалося для подолання наслідків терору. Місцева та обласна влада працюють, щоб якнайшвидше виплатити людям компенсації.

Миколаївська область також опинилась під прицільним вогнем РФ. Там вже почали відновлювальні роботи, служби підключають комунікації. Людям надається допомога.

Триває ліквідація наслідків руйнування Каховської ГЕС у Херсонській області. В регіоні продовжують роботу більше 300 комунікальників та ще 100 експертів з різних областей України, які фіксують пошкодження.

Відновлюють водопостачання на Дніпропетровщині, порушене внаслідок знищення Каховського водосховища.

"У місті Умань в будинку, куди 28 квітня прилетіла ракета, завершуються роботи з проєктування. Незабаром розпочнеться відновлення будинку, плануємо у вересні стартувати. Люди отримали усі необхідні виплати. Вдячний бізнесу та волонтерам, які долучилися до ремонту будинків навколо", - зазначив Кулеба.









Назад в раздел