«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

В зв’язку з відстрочкою запуску Єдиної державної е-системи в сфері будівництва перенесено термін надання звітів про дотримання інженерами технічного нагляду вимог законодавства

13.04.2021


Кабмін рішенням від 31 березня 2021 р. № 286 відстрочив повноцінний запуск Єдиної державної е-системи в сфері будівництва.

При цьому, як повідомлялося раніше, у зв’язку з набуттям Гільдією ІТН повноважень автентифікації інженерів технічного нагляду у Єдиній державній електронній системі у будівництві ЄДЕСБ, нагадуємо: Гільдія може підтвердити достовірність відомостей про атестованих інженерів з технічного нагляду, зокрема у частині відсутності перерви в роботі за фахом понад три роки, лише при наявності у Гільдії належним чином оформленого ЗВІТУ ІНЖЕНЕРА З ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ.

Таким чином, з метою уникнення проблем у професійній діяльності з моменту початку роботи Електронної системи на постійній основі, кожен діючий інженер з технічного нагляду має надати до Гільдії ЗВІТ ІНЖЕНЕРА З ТЕХНІЧНОГО НАГЛЯДУ «Про дотримання вимог статті 17 Закону України «Про архітектурну діяльність» щодо підтвердження безстроковості дії кваліфікаційного сертифіката в частині відсутності перерви в роботі за фахом понад три роки».

В зв’язку з відсроченням Урядом терміну запуску ЄДЕСБ, - термін надання звітів також перенесено, таким чином усім інженерам технічного нагляду належить надати Звіт за 2020 рік до 01 червня 2021 року.




Назад в раздел