«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Заходи з нагоди святкування професійного свята - Дня будівельника

05.08.2021


Сьогодні, 05.08.2021 року Міністерство розвитку громад та територій провело урочисті заході з нагоди святкування професійного свята - Дня будівельника.

Захід відбувся за участі очільника Мінрегіону Олексія Чернишова, народних депутатів, голів обласних державних адміністрацій та представників професійної спільноти будівельників. На початку церемонії Олексій Чернишов зачитав привітання з прийдешнім Днем будівельника від Президента України Володимира Зеленського, Прем'єр-міністра Дениса Шмигаля та Голови Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Під час церемонії вітання зі святом Президенту Громадської спілки «Міждержавна Гільдія Інженерів-Консультантів» Непомнящому Олександру Михайловичу було вручено відзнаку Президента України - нагрудний орден "За заслуги І ступня".

Від Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об'єктів архітектури» до заходу приєднався віце-президент Гільдії Спицький Олег Миколайович.

«Будівельна галузь у державі набирає обертів. Наші працьовиті та сумлінні  інженери технічного наглядуі щодня докладають зусиль щодо забезпечення надійності, безпеки та комфортності будівель та інфраструктури, що зводиться для наших громадян. Дякуємо всім і вітаємо з святом», - зазначив О. Спицький.


img_3946.jpg 

img_3950.jpg

  IMG-20210805-WA0001 (2).jpg



Назад в раздел