«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Завдяки підтримці міжнародних партнерів у Балаклійській громаді на Харківщині відновлюють заклади освіти

27.09.2023


Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) та підрядна організація DELTA розпочали процес відновлення Міловської гімназії, Гусарівського ліцею та Балаклійського центру дитячої та юнацької творчості. В рамках цього проекту проводяться ремонтні роботи покрівлі та заміна вікон на нові. Також найближчим часом планується відновлення Волохово-Ярського ліцею та Протопопівської гімназії, в рамках співпраці з GIZ. 

Міжнародна організація U-LEAD з Європою (Благодійний фонд СМІЛИВІ) наразі активно проводить аварійно-відновлювальні роботи в будівлі Балаклійського ліцею №5. Цей процес включає в себе ремонт покрівлі, заміну вікон, дверей, системи опалення та ремонт підлоги. 

Балаклійська міська військова адміністрація висловила подяку усім міжнародним організаціям, які долучаються до процесу відновлення Балаклійської громади, за безцінну допомогу та підтримку і впевнені, що завдяки такій підтримці буде відновлено заклади освіти, забезпечено дітей навчанням і творчістю та подолано всі випробування.






















Балаклійська міська військова адміністрація

Назад в раздел