«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Новости 2017

Привітання з Новим 2018 роком. Привітання з Новим 2018 роком.
28.12.2017
УВАГА! Звіт за 2017 рік. Інформаційне повідомлення для інженерів технічного нагляду - членів ГІТН. УВАГА! Звіт за 2017 рік. Інформаційне повідомлення для інженерів технічного нагляду - членів ГІТН.
27.12.2017
Згідно статутних норм та вимог Стандартів професійної діяльності, інженери технічного нагляду інформують Гільдію про результати своєї діяльності шляхом надання відповідного звіту.

ДО УВАГИ ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «ВІСНИКА ДЕРЖАРХБУДІНСПЕКЦІЇ УКРАЇНИ»! ДО УВАГИ ПЕРЕДПЛАТНИКІВ «ВІСНИКА ДЕРЖАРХБУДІНСПЕКЦІЇ УКРАЇНИ»!
21.12.2017
Державна архітектурно-будівельна інспекція України припиняє видання «Вісника Держархбудінспекції України». У грудні поточного року вийде останній номер бюлетеню.
Зміни в нових формах контрактів FIDIC Зміни в нових формах контрактів FIDIC
18.12.2017
Пропонуємо до Вашої уваги статтю Лінді Паттерсон QC «Зміни в нових формах контрактів FIDIC»

12 млрд долларов международных финансовых организаций освоить некому 12 млрд долларов международных финансовых организаций освоить некому
12.12.2017

11 грудня в Журналі «Фокус» опубліковано інтерв'ю Президента МГІК Олександра Непомнящего.

До уваги замовників будівництва, підрядних організацій, організацій, які надають послуги з інженерного консультування та інженерів технічного нагляду До уваги замовників будівництва, підрядних організацій, організацій, які надають послуги з інженерного консультування та інженерів технічного нагляду
12.12.2017
На численні звернення, які Міждержавна гільдія інженерів консультантів отримує від замовників будівництва, підрядних організацій, організацій, які надають послуги з інженерного консультування, розміщується роз’яснення щодо деяких питань, що стосуються застосування в Україні типових форм контрактів FIDIC, а також діяльності такої інституції як інженер-консультант.
Про примірний перелік послуг, який надається інженерами-консультантами Про примірний перелік послуг, який надається інженерами-консультантами
08.12.2017

Протягом листопада поточного року (07.11- у місті Полтава, 21.11 у – місті Одеса, 27.11 – у місті Львів, 28.11 – у місті Києві, 30.11 – у місті Суми)  проведено цикл семінарів «Визначення вартості будівельно-монтажних та ремонтно-будівельних робіт із застосуванням сучасних матеріалів та технологій. Осінь 2017», організованих за участі Науково-дослідного інституту будівельного виробництва ім. В.С.Балицького та фахівців МГІК.


Пропозиції ГІТН відпрацьовуються державними органами Пропозиції ГІТН відпрацьовуються державними органами
07.12.2017

Як повідомляється на офіційному сайті ДАБІ, Колегія ДАБІ розглянула актуальні питання держархбудконтролю.

Роз’яснення про дотримання інженерами технічного нагляду законодавства щодо безстроковості дії кваліфікаційних сертифікатів Роз’яснення про дотримання інженерами технічного нагляду законодавства щодо безстроковості дії кваліфікаційних сертифікатів
06.12.2017

Статтею 17 Закону України «Про архітектурну діяльність» встановлено безстроковість дії кваліфікаційного сертифіката для осіб, які не мають перерви в роботі за фахом понад три роки та підвищують кваліфікацію відповідно до законодавства не рідше ніж один раз на п’ять років.


НАПРАЦЮВАННЯ НАУКОВОЇ ШКОЛИ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРЕДСТАВЛЕНО НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ НАПРАЦЮВАННЯ НАУКОВОЇ ШКОЛИ УПРАВЛІННЯ РИЗИКАМИ ПРЕДСТАВЛЕНО НА МІЖНАРОДНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
05.12.2017
В ході щорічної конференції Міжнародного співтовариства з управління надзвичайними ситуаціями «TIEMS» (The International Emergency Management Society) буде презентовано відразу два дослідження учасників Наукової школи управління ризиками при будівництві та експлуатації об’єктів нерухомості.
Новости 1 - 10 з 71
Початок | Перед. | 1 2 3 4 5 | Слід. | Кінець Всі