«Гільдія інженерів технічного нагляду
за будівництвом об’єктів архітектури»

Аудит безпеки автомобільних доріг

24.11.2021


Всеукраїнська громадська організація «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури» пропонує до громадського обговорення проект професійного стандарту «Аудитор безпеки автомобільних доріг» (ділі – Проект стандарту).

Проект стандарту розроблено з метою визначення вимог до кваліфікації працівників, їх компетентності та формування професійних кваліфікацій.

До розроблення Проекту стандарту залучалось широке коло фахівців, діяльність яких пов’язана з будівництвом автомобільних доріг та об’єктів дорожньої інфраструктури, їх експлуатацією та супутніми інжиніринговими послугами які надаються при реалізації проектів дорожнього будівництва, а також науковців з питань прикладних досліджень у будівництві, публічного управління та адміністрування.

Зауваження і пропозиції до Проекту стандарту приймаються від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до 24 грудня 2021 року включно у паперовому та/або електронному вигляді на адресу Всеукраїнської громадської організації «Гільдія інженерів технічного нагляду за будівництвом об’єктів архітектури»: 02160, м. Київ, просп. Соборності, 15/17, або на електронну пошту: kom@gitn.com

Зауваження та пропозиції надаються у довільній формі.

З Проектом стандарту можна ознайомитись за цим посиланням.

Особа, відповідальна за проведення консультацій щодо Проекту стандарту – Рубан Юрій Юрійович.

Тел.: (067) 337 19 32

Результати консультацій з громадськістю будуть оприлюднені на офіційному сайті Гільдії.


Назад в раздел